Specjalnie na Świętego Marcina!
Gotowy zestaw dla całej rodziny 4-6 osób lub 2-3 osób
Gęś pieczona w całości, marynowana i faszerowana. Pieczona w niskiej temperaturze dzięki czemu mięso pozostanie soczyste i kruche.
Z dodatkiem klusek fusatych (ciemnych) i modrej kapusty.
Jabłecznik wiślański
Domowy kompot z suszonych owoców z naszego sadu.
Przygotowanie w domu:
Geś przełóż na blachę, podlej szklanką wody, przykryj folią aluminiową i włóż do piekarnika nagrzanego do 140 stopni. Piecz przez 35 minut. Po tym czasie zdejmij folię, zwiększ temperaturę na 200 stopni i trzymaj około 15 minut do zarumienienia skórki.
Cena:
320 zł dla 4-6 osób
190 zł dla 2-3 osób
Zamówienia przyjmujemy do 8 listopada do godziny 20:00 telefonicznie: +48 33 855 17 77.
Dostawa na terenie powiatu cieszyńskiego i odbiór osobisty w naszej restauracji – 11 listopada w godzinach 9:00-12:00.