Gęsina na Świętego Marcina – Obiad dla rodziny

Specjalnie na Świętego Marcina!

Gotowy zestaw dla całej rodziny 4-6 osób lub 2-3 osób

Gęś pieczona w całości, marynowana i faszerowana. Pieczona w niskiej temperaturze dzięki czemu mięso pozostanie soczyste i kruche.

Z dodatkiem klusek fusatych (ciemnych) i modrej kapusty.

Jabłecznik wiślański

Domowy kompot z suszonych owoców z naszego sadu.


Przygotowanie w domu: 

Geś przełóż na blachę, podlej szklanką wody, przykryj folią aluminiową i włóż do piekarnika nagrzanego do 140 stopni. Piecz przez 35 minut. Po tym czasie zdejmij folię, zwiększ temperaturę na 200 stopni i trzymaj około 15 minut do zarumienienia skórki.


Cena:
320 zł dla 4-6 osób
190 dla 2-3 osób


Zamówienia przyjmujemy do 8 listopada do godziny 20:00 telefonicznie: +48 33 855 17 77.

Dostawa na terenie powiatu cieszyńskiego i odbiór osobisty w naszej restauracji – 11 listopada w godzinach 9:00-12:00.

Udostępnij:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email